Over ons

Wie zijn jullie?

Wat tof dat je op de site van TechTime terecht bent gekomen. Via deze site houden wij jou op de hoogte van interessante nieuwtjes, reviews, how-to’s en meer over tech. Het begrip ‘tech’ is heel breed en divers. Dat maakt tech ook zo leuk. Wij schrijven over alles wat ons interesseert, nieuwsgierig maakt of aantrekt. De hotste tech of misschien een supertoffe game.

TechTime bestaat uit fanatieke tech- en gameliefhebbers. In een groot deel van onze tijd zijn wij hier ook druk mee bezig. Van testen van producten tot het maken van content. Door een combinatie van al onze vaardigheden kunnen wij ons ook op andere platformen bezighouden.

Waar zijn jullie nog meer op te vinden?

Wij zijn aanwezig op veel verschillende platformen. Zo zijn wij te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube.

Cool! Kan ik meehelpen?

Is je interesse gewekt om jouw vaardigheid ook bij ons in te zetten? Awesome! Neem dan contact met ons op. Misschien kan jij inderdaad iets voor ons betekenen.

Ik heb een supertof product wat ik wil opsturen!

Dat is tof om te horen! Geregeld krijgen wij producten opgestuurd met de vraag of wij deze willen reviewen. Elk nieuw pakket en product maakt ons weer enthousiast om er mee aan de slag te mogen gaan. Heb je een product die je naar ons wilt opsturen? Schroom dan niet om dan met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wil je meer informatie over onze relatie met merken, dan kun je dat hier vinden

Kunnen wij ook bij jullie adverteren?

Dat is zeker mogelijk! We kunnen een advertorial, een banner, een pre-roll of iets heel anders plaatsen. Hier zijn wij flexibel in. Schroom niet om ons hiervoor te contacteren.