Het heeft even geduurd, maar nu is het eindelijk zo ver! Met trots mogen wij jou welkom heten op de vernieuwde website! Meer tech, meer community, meer interactie en meer weggeefacties!

Meer tech

YouTube is leuk, maar er is meer. Door middel van de nieuwe website willen wij jullie op de hoogte brengen van de nieuwste informatie en weetjes. Verwacht nog meer reviews, meer reportages en nog meer exclusieve content!

Meer community

We gaan ons nog meer focussen op de community! Op de website is het mogelijk om te reageren en discussies te voeren. En als je helemaal los wilt gaan, dan hebben we ook nog (binnenkort) een forum beschikbaar!

Meer interactie

JIJ maakt ons TechTime! Interactie is enorm belangrijk. Heb je ideeën voor series, wil je je setup showen, of heb je iets anders wat ontzettend vet is? Door middel van deze site kun je jouw stem ook laten horen! En wie weet zie jij jouw input wel in een van onze toekomstige video’s 🙂

Meer weggeefacties!

Geloof het of niet, maar we gaan dit realiseren! Verwacht nog meer weggeefacties! Houd de website, het forum en het kanaal in de gaten! Klein tipje van de sluier: in november 2016 volgt er weer een nieuwe weggeefactie!

Bedankt voor al jullie support en geduld! Mocht je nog een bug tegenkomen, laat het ons dan weten door middel van het contactformulier!