Het is officieel. Apple heeft uitnodigingen voor een evenement op 12 september gestuurd. Verschillende media hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. Tijdens dit event zal Apple verschillende producten gaan aankondigen, waaronder ook de iPhone 7s en iPhone 8.

Dit jaar zal een spannend jaar worden voor Apple. Naar verwachting zullen er drie nieuwe iPhones gelanceerd worden. Het zal gaan om een iPhone 7S, iPhone 8 en een speciaal iPhone jubileummodel. Daarnaast wordt de nieuwe Apple TV 5 met 4K en HDR ondersteuning verwacht, samen met de Apple Watch Series 3 met 4G-ondersteuning..

Op de uitnodiging staat ‘Let’s meet at our place’. Dit is niet zonder reden gekozen. Voor de allereerste keer wordt een event gehouden in het Steve Jobs Theater. Dit is een speciale locatie voor evenementen die Apple bij zijn nieuwe hoofdkantoor heeft gebouwd. Volgens traditie zet Apple niet op de uitnodiging wat er precies wordt aangekondigd, maar de kansen liggen heel hoog dat er nieuwe iPhones aangekondigd worden.