Mogen wij je welkom heten op onze gloednieuwe website? Na een lange periode brainstormen, ontwikkelen en testen, is de nieuwe website eindelijk voor jullie beschikbaar.

Deze hele opbouw heeft een paar maanden geduurd. We merkten dat de website niet onze doelen konden bereiken. Het moest overzichtelijker, sneller en interactiever. Een deel van de community hebben we toen lastiggevallen met de vraag wat zij anders wilden zien. Al deze punten hebben wij verwerkt in deze gloednieuwe website!

In de vorige versie van de website zijn er verschillende berichten geplaatst. Hier gaan wij mee door. Meer nieuwsberichten, meer reviews en nog meer supertoffe berichten. Maar wat dit allemaal precies wordt houden wij nog even geheim. Blijf de website vooral in de gaten houden (iets met een weggeefactie…)

Interactie vinden wij heel belangrijk. Daarom is het mogelijk dat je met je eigen account kan reageren onder artikelen. Discussier mee, laat je eigen mening achter of voeg je eigen input toe. Door middel van een eigen account is TechTime ook meer voor jou!

Show My Rig

Show My Rig komt ook weer terug. Veel van jullie hebben geklaagd dat je maar maximaal drie kleine afbeeldingen kon uploaden. Wij geven ook toe dat dit heel irritant is geweest. Tijdens de afleveringen hadden wij graag meer feedback gegeven en een breder beeld van jullie inzending krijgen. Dat is nu mogelijk! Onze devs zijn druk bezig geweest met een gloednieuw systeem. Hiermee krijg je de mogelijkheid om maximaal tien foto’s in te zenden, zonder bestandslimiet. De minimumeisen blijven nog wel van kracht. Meer informatie over Show My Rig zal de komende tijd bekend worden gemaakt.

Uitbreiding crew

Daarnaast willen wij ook ons nieuwe lid Alex verwelkomen. Mocht je Alex nog niet kennen, hij is de frontman van ASNGaming. Een website voor gamers, door gamers. Voor TechTime zal Alex ook actief zijn om de tofste nieuwtjes aan jullie door te geven. Lijkt het jou tof om ook deel uit te maken van het team? Heb je het gevoel dat je een toevoeging kunt geven aan ons? Neem dan contact met ons op.

Heb je zelf nog bugs, feature-requests of opmerkingen over de website? Dit horen wij dan heel graag. Je kunt dit ook aan ons doorgeven via de contactpagina .